Skip links

Antreprenori de VIITOR

Cum toamna marchează noi începuturi, și la nivelul proiectului VIITOR avem parte de zile pline de emoții și încredere în ceea ce ne rezervă următoarea perioadă.

Câștigătorii concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri au semnat deja contractele de subvenție, dedicându-și de acum toată priceperea pentru a pune bazele unor afaceri sustenabile. Semnarea contractelor de subvenție a avut loc în ziua de 30 august 2022, la sediul CRIP – Centrul de Reabilitare și Integrare Profesională dedicat tinerilor NEETs din regiunea București-Ilfov, situat în sectorul 5 al municipiului București.

Opt tineri NEETs din regiunea București-Ilfov au șansa de a beneficia de micro-granturi în valoare de 15.000 Euro (echivalentul în lei) fiecare, sprijinul financiar nerambursabil fiind oferit de Asociația Brahma, în cadrul proiectului VIITOR – Valorificarea, Instruirea și Integrarea Tinerilor prin Ocupare și Responsabilizare, cod SMIS 150520, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 2 Îmbunătățirea situației tinerilor din categoria NEETs, Obiectiv tematic 8, Prioritatea de investiții 8.ii, Apel de proiecte POCU/910/2/4/Operațiune compozită OS.2.1, 2.2.

Sunt tineri, au inițiativă și cred în ideile lor de business, care sunt foarte variate: studio de înregistrare și editare muzicală, vânzare de produse prin distribuitoare automate (vending), cafenea, studio de arhitectură, confecționarea de decorațiuni hand-made, studio foto-video, organizare evenimente, food-truck patiserie. Sunt conștienți că îi așteaptă multă muncă, însă cu siguranță acest efort merită. Antreprenoriatul este nu numai o șansă reală de a reuși pe cont propriu, ci și o oportunitate foarte bună de învățare.

Noi le dorim mult succes și ne bucurăm că am avut ocazia de a le fi alături în acest nou început!

Leave a comment